Golvsänkta modeller

Bilanpassning i Staffanstorp har Sveriges bredaste program av golvsänkta bilmodeller

Tre golvsänkta modeller på rad.

Letar du efter något speciellt? Vi kan hjälpa till att på kort varsel skaffa fram en önskad golvsänkt modell tack vare vårt breda kontaktnät. Vi erbjuder olika golvsänkta bilmodeller. Nedan följer några exempel på anpassade golvsänkta bilar.

VW Caddy Active FlexiRamp

Någon kör in med elrullstol bak i bilen.

Ladda ner produktblad för VW Caddy Active FlexiRamp

Med rullstol kör du in i bilen via rampen, genom bakluckans öppning. Golvet är plant ända fram till förar- och passagerarplats. Golvsänkning i underhållsfritt kompositmaterial. Testad och godkänd för tung elrullstol.

Originalstolarna fram är löstagbara och kan enkelt och snabbt omplaceras i bilen eller flyttas ut ur bilen. Vill du köra bilen från rullstol eller sitta kvar i rullstol som passagerare kan du enkelt rulla ut originalstolarna. Stolarna bak i andra stolsraden, vrids enkelt ut när du behöver dem.

Bilen kan utrustas med VB luftfjädring för nivåreglering av bakaxel och sänkning av bilen vid ombordkörning, s.k. kneeling. Det innebär en ännu bekvämare inkörning för rullstolsburen person.

VW Caddy Maxi Baksänkt FlexiRamp

Person med manuell rullstol använder rampen.

Ladda ner produktblad för VW Caddy Maxi FlexiRamp

För dem som behöver extra sittplatser eller extra bagageutrymme, är VW Caddy Maxi ett utmärkt val. Denna bil kan rymma upp till 7 personer eller 5 personer och en rullstolspassagerare.

Den vikbara aluminiumrampen tillsammans med det nedsänkta golvet innebär bekväm färd för person i rullstol i den bakre delen av fordonet. För säker transport av personer med funktionsnedsättning finns rullstolsfasthållningsanordning monterad invändigt. De elektriska rullbältena i främre golvytan säkras i rullstolen utanför fordonet.

Bilen kan utrustas med VB luftfjädring för nivåreglering av bakaxel och sänkning av bilen vid ombordkörning, s.k. kneeling. Det innebär en ännu bekvämare inkörning för rullstolsburen person.

Peugeot Rifter FlexiRamp

Peugeot Rifter FlexiRamp med öppen backlucka och ramp utfälld.

Peugeot Rifter FlexiRamp är en bekväm och mångsidig bil. Med sin rymliga interiör är det en idealisk bil för personer med funktionsnedsättning. Med hjälp av FlexiRamp, kan fordonet användas efter behov. Med en person i rullstol finns plats för två andra passagerare i andra sätesraden. Om ingen rullstol transporteras, finns plats för ytterligare en passagerare och då kan dessutom det rymliga bagageutrymmet används.

Den vikbara aluminiumrampen innebär bekväm färd för person i rullstol i den bakre delen av fordonet. För säker transport av personer med funktionsnedsättning finns rullstolsfasthållningsanordning monterad invändigt. De elektriska rullbältena i främre golvytan säkras i rullstolen utanför fordonet. Det sänkta golvet i den bakre delen av fordonet, innebär att den invändiga höjden ökas till ca 1440 mm.

VW Caddy Maxi Helsänkt Paravan

Caddy paravan med öppen bagagelucka.

Ladda ner produktblad för VW Caddy Maxi Paravan

VW Caddy Maxi - Familjebilen som kombinerar komfort med krav på kvalitet, utrymme, säkerhet och flexibilitet.

Med rullstol kör du in i bilen via rampen, genom bakluckans öppning. Golvet är plant ända fram till förar och passagerarplats.

Du kan själv välja och variera hur du vill att framstolarna ska användas. Vill du köra bilen ifrån rullstolen eller sitta kvar i rullstol som passagerare fram kan du enkelt rulla ur originalstolarna. Stolarna bak i andra stolsraden vrids enkelt ut när du behöver dem. Längst bak finns ytterligare en rullstolsplats, det är då möjligt att åka fem personer i bilen.

Kort om oss:

Varje år byggs över 250 bilar om av oss. Över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder är ett bevis på kvalitet. Du är också välkommen att dra nytta av företagets kunnande.

Anpassa din bil hos Bilanpassning i Staffanstorp - Din fordonsanpassare i södra Sverige.