Rullstolslyftar

Rullstolslyftar som lastar en rullstol i större fordon

Underliggandelyft i utfällt läge

Det finns många modeller av rullstolslyftar att välja bland. Ta kontakt med Bilanpassning i Staffanstorp så sätter vi oss ner tillsammans och väljer ut en rullstolslyft som bäst passar dina personliga behov.

UVL-lyft

monteras under fordonet och syns inte förrän du behöver den. UVL erbjuder maximalt inre utrymme, fri sikt och enkel åtkomst.

Lyftens in- och utsekvens samt rullstopp styrs elektriskt. Rörelsen upp och ned är hydraulisk. Rullstolsbrukaren kan styra funktionen med den handhållna fjärrkontrollen med sladd.

Ladda ner Broschyr UVL-lyft

Lyft sidomonterad

Minivan vid trottoar med utfälld sidolift.

Swing-A-Way låter dig åka ombord parallellt med fordonet vilket är användbart i trånga parkeringssituationer. När plattformen når golvnivån möjliggör utformningen av pelaren att plattformen kan svängas in i fordonet där den förvaras platt på golvet.

Användningen av lyften är helt elektrisk för rörelsen ut och hydraulisk för upp och ned. Rullstolsanvändaren kan styra funktionen med hjälp av den handhållna fjärrkontrollen med sladd eller de fasta kontrollerna på lyften.

Ladda ner Broschyr sidomonterad lyft

Nedan: video med en UVL lyft.

Kort om oss:

Varje år byggs över 250 bilar om av oss. Över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder är ett bevis på kvalitet. Du är också välkommen att dra nytta av företagets kunnande.

Anpassa din bil hos Bilanpassning i Staffanstorp - Din fordonsanpassare i södra Sverige.