Avancerat styrsystem

Om du endast kan röra några fingrar så kan du ändå köra bil själv!

Anpassad förarplats med joystick

Med ett elektriskt Drive by Wire system (samma styrprincip som i Jas/Gripen-flygplanen) är en två-, eller fyr-vägs joystick inkopplad till bilens eget styrsystem.

Du använder styrspaken för att ge gas, bromsa och styra. Körkänslan är avspänd med återkoppling på hur mycket du påverkar systemet.

Styrsystemet som Bilanpassning i Staffanstorp valt ut är lätt att anpassa för olika medicinska behov och har en garanterat hög säkerhet. Ratt och airbag påverkas inte av ombyggnaden. Med en knapp på manöverpanelen kopplas rattläget in så att vem som helst kan köra bilen.

Miniratt är ett annat säkert och lättanvänt sätt att styra Drive-by-Wire-systemet. Du styr med valfri hand i kombination med någon typ av rattspinnare som passar dig.
Med minimalt rattmotstånd, samma antal rattvarv som originalstyrningen (ca: 3,5) får du total vägkänsla och full kontroll.

Ladda ner broschyr med elektriska styrsystemet Space Drive II

Nedan kan du se några videos med elektriska styrsystem som vi använder i våra anpassningar!

Kort om oss:

Varje år byggs över 250 bilar om av oss. Över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder är ett bevis på kvalitet. Du är också välkommen att dra nytta av företagets kunnande.

Anpassa din bil hos Bilanpassning i Staffanstorp - Din fordonsanpassare i södra Sverige.