Vridbara bilsäten

Vridbara bilsäten underlättar i/urstigning

Man som svängt ut sitt bilsäte med Turny Evo.

Att komma in och ut ur bilen på ett enkelt och bekvämt sätt är inte så enkelt.

Genom att sätta in en vridbar stol i bilen kan tunga lyft vid en överflyttning till bilen undvikas.

Bilanpassning i Staffanstorp installerar vridbara bilsäten i personbilsmodeller och MPV/Familjebilar, och bilsäteslyftar där bilsätets vrids ut och sänks ner utanför bilen - i bilmodeller med ett högre insteg som Vans, Minibussar, SUV och Cross-Over.

Ytterligare en möjlighet i Vans, Minibussar är ett säte som vrider sig inåt. Då är det möjligt att göra överflyttningen från bilsätet till rullstolen, eller scootern, inne i bilen.

Det vridbara bilsätet är fäst på en vridbar platta som monteras i en konsol, vilken sitter i originalstolens infästningar.

Ombyggnaden kan lätt återställas till orginalutförande vid byte av bil.

Vi monterar vridsäten från alla ledande tillverkare. Valet beror på vilken produkt som passar bäst i den bilmodell som ska anpassas.

Transportrullstolen som blir till ett bilsäte

Två personer som använder Carony classic.

På det utfällbara bilsätet kan ett underrede monteras och bilstolen blir då till en transportrullstol. Eventuella lyft kan då istället ske inomhus med hjälp av en personlyft.

Transportrullstolen är konstruerad för att vara lätt att använda. När du har dockat fast rullstolen mot bilstolens vridbara underrede, frigörs stolen automatiskt och kan skjutas över till vridplattan inne i bilen.

Rullstolsunderredet kan därefter enkelt frigöras från vridplattan och förvaras i bagageutrymmet. Läs mer genom att klicka på länken: Ta plats i bilsätet.

Transportrullstolen finns även i en modell som elrullstol. Sätet kan dockas in i bilen och underredet lyfts bäst in med en kran i bagagerummet, vikten är 75 kg.

Nedan: video med transportrullstolen Carony Classic.

Kort om oss:

Varje år byggs över 250 bilar om av oss. Över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder är ett bevis på kvalitet. Du är också välkommen att dra nytta av företagets kunnande.

Anpassa din bil hos Bilanpassning i Staffanstorp - Din fordonsanpassare i södra Sverige.