Företaget

Anpassningar sedan 1992

Gruppbild på personalen

Bilanpassning i Staffanstorp etablerades redan 1992. Vi har lösningar, och utför alla typer av anpassningar, i alla typer av fordon.

Våra medarbetare har alla en mångårig erfarenhet av att hitta lösningar utifrån varje persons individuella förutsättningar.

Vårt adelsmärke är att sätta kundens individuella behov i centrum, noggrannhet i utprovning av anpassningslösningarna och mycket hög kvalitet i det utförda arbetet. Vi är aldrig nöjda förrän en bil är anpassad precis som kunden vill ha den!

I anpassningar som utförs av Bilanpassning i Staffanstorp används produkter och material från världens ledande tillverkare och leverantörer. Naturligtvis använder vi företrädesvis krocktestade och godkända produkter.

Förutom att anpassa bilar monterar vi även komfort och säkerhetsutrustning som farthållare, motor- och kupévärmare samt alkolås.

För oss är det viktigt att försäkra sig om kvalitén på det arbetet vi gör och servicen vi har, därför har vi har infört ett Quality Management System som uppfyller kraven för BS EN ISO 9001:2015 kvalitetsstandard.

Bilanpassning i Staffanstorp är sedan länge, medlem i Branschorganisationen Svensk Fordonsanpassning.

Bilanpassning i Staffanstorp är även medlem i den europeiska branschorganisationen The European Mobility Group.

Föreningen Svensk fordonsanpassning

The European Mobility Group

Ladda ner presentationsfolder om Bilanpassning

Kundenkät ISO 9001:2015

Kort om oss:

Varje år byggs över 250 bilar om av oss. Över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder är ett bevis på kvalitet. Du är också välkommen att dra nytta av företagets kunnande.

Anpassa din bil hos Bilanpassning i Staffanstorp - Din fordonsanpassare i södra Sverige.