Minibussanpassning

Flexibelt anpassade minibussar till en förening som behöver transportera flera personer sittande i rullstol — eller för en familj som är i behov av extra mycket plats

Transportbil med öppen baklucka och lift nerfälld.

Det är inte överraskande att Bilanpassning i Staffanstorp har ett engagemang i säker transport för funktionshindrade i en förening, organisation, eller i de fall när en familj behöver extra mycket plats.

De minibussar vi anpassar är specialdesignade med en flexibel och ekonomisk design som gör bussarna till pålitliga allroundfordon. Beroende på utförande så kan man transportera upp till 6 personer i rullstolar.

Minibussarna har en speciell golvdesign med ett spårsystem i golvet och säten med snabbkoppling ovanpå rullstolsspåren, vilket gör det möjligt att snabbt anpassa antalet säten efter transportbehoven.

Det finns plats för upp till åtta passagerare, plus föraren. Passagerarutrymmet i standardversionen innehåller antingen sex fasta säten och två uppfällbara klappsäten eller sex fasta säten och två rullstolsplatser.

Alla säten har trepunktsbälten. Rullstolspassagerarna själva har separata bälten. De två bakersta sätena kan fällas och svängas åt sidan för att skapa två rullstolsplatser. Rullstolarna lyfts ombord via en rullstolslyft, eller rullas ombord via en ramp.

Rullstolarna fästs i golvet via ett krocktestat förankringssystem med specialbälten.

Elrullstol förankrad i golvet med specialbälten.

För gående passagerare är utfällbara yttre trappsteg under minibussens sidodörr ett bekvämt alternativ som underlättar insteget väsentligt.

Utfällbart yttre trappsteg

Vi anpassar t.ex. Citroën Jumper, Fiat Ducato, Ford Transit, Mercedes Sprinter, Opel Movano, Peugeot Boxer, Renault Master, Volkswagen Crafter, m.fl. modeller.

Kort om oss:

Varje år byggs över 250 bilar om av oss. Över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder är ett bevis på kvalitet. Du är också välkommen att dra nytta av företagets kunnande.

Anpassa din bil hos Bilanpassning i Staffanstorp - Din fordonsanpassare i södra Sverige.