Kupévärmare

Motor- och kupévärmare - Slut på rutskrapningen

Webasto motor- och kupévärmare

Att skrapa bilens vindrutor är tidskrävande och arbetssamt.

Med en Webasto motor- och kupévärmare kommer du ut till en varm och frostfri bil varje gång. Detta ger en säkrare, miljövänligare och mindre stressig start på bilfärden.

Även om det inte är isigt och snöigt kan fuktigt väder orsaka att vindrutan immar igen. Därför sätter vi in bränsledrivna kupevärmare i många bilar.

Kupevärmaren kan kontrolleras och startas med en mobiltelefon, fjärrsändare eller med ett tidur.

Vi monterar Webasto värmare. Ladda ner produktblad

Många moderna dieselbilar är originalutrustade med en bränsledriven tillsatsvärmare som till ett mycket billigt pris kan göras om till en fullvärdig parkeringsvärmare. Halva parkeringsvärmaren är alltså mestadels inmonterad och betald.

För dig som har en bil med en bränsledriven tillsatsvärmare har Webasto tagit fram "Thermo Plus" som gör den till en komplett Webasto parkeringsvärmare.

I videon nedan ser du hur parkeringsvärmaren fungerar.

Vi monterar även elektriska system från Calix!

Alla vet att fordon och trafik har en stor påverkan på miljön. En motor som kallstartas ger upphov till betydligt större utsläpp av koldioxid än en förvärmd motor. Med en motorvärmare från Calix får både du och din bil en bättre start. Det är bra för miljön, för din bil, för dig och för din plånbok.

Kort om oss:

Varje år byggs över 250 bilar om av oss. Över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder är ett bevis på kvalitet. Du är också välkommen att dra nytta av företagets kunnande.

Anpassa din bil hos Bilanpassning i Staffanstorp - Din fordonsanpassare i södra Sverige.